Algemene Informatie

black-dots

Outlands Festival is een drie daags evenement dat diverse doelgroepen aanspreekt door het uitgebreide aanbod aan muziekstijlen. Inmiddels staan we met Outlands Festival alweer aan de vooravond van de 7e editie! Ook in 2018 wordt Outlands weer georganiseerd, ditmaal op 6, 7 & 8 juli 2018. De locatie waar het allemaal staat te gebeuren is wederom Sportpark Soetendaal te Vierlingsbeek.

Festival Info

white-dots
Ticketverkoop

Ticketverkoop:

Tickets zijn tot de onderstaande tijden online verkrijgbaar. Indien online niet uitverkocht zal er ook deurverkoop beschikbaar zijn. Houd hiervoor de site goed in de gaten.

Online ticketverkoop:
Vrijdag 6 juli: Q-music – Verkrijgbaar tot 6 juli: 18.00 uur
Zaterdag 7 juli: Outlands Saturday – Verkrijgbaar tot 6 juli: 23.59 uur
Zondag 8 juli: Outlands Sunday – Verkrijgbaar tot 7 juli: 23.59 uur
Combitickets: Verkrijgbaar tot 6 juli: 18.00 uur

Data & Tijden

6 juli: Q-music (16+) – 19.00 – 01.00  (Q-Music, terrein geopend om 19.00)

7 juli: Outlands Saturday (18+) – 13.00 – 23.15 (Raw Hardstyle & Hardcore)

8 juli: Outlands Sunday (18+) – 13.00 – 23.15 (F#ck The Genres & Nederlandstalige Feesttent)

Locatie

Sportpark Soetendaal Vierlingsbeek
Soetendaal 5a
5821 BL Vierlingsbeek

Vervoer

Outlands Festival is prima bereikbaar! Even wat praktische info:

Trein:
De ingang van het terrein van Outlands Festival ligt op 50 meter afstand van Station Vierlingsbeek en is dus perfect bereikbaar per trein. De treinen rijden volgens regulier schema.

Auto/Bus:
Ook met de auto of bus is Outlands Festvial prima bereikbaar. Neem afslag Vierlingsbeek/Overloon op de A73 en sla af richting Vierlingsbeek. Volg de borden P-Outlands om bij de parkeerplaats te komen. Er is voldoende parkeergelegendheid en parkeren is gratis.

Pont Bergen – Vierlingsbeek:
De Pont tussen Bergen en Vierlingsbeek heeft zijn vaartijden rondom Outlands Festival verruimd. Meer informatie volgt nog.

Fiets:
Kom je met de fiets naar Outlands, parkeer dan je fiets in de fietsparkeerplaats bij de ingang! Ook hier is voldoende ruimte!

Kluisjes

Bij Outlands bestaat de mogelijkheid tot het huren van kluisjes. Deze zijn te gebruiken om jassen, tassen en andere zaken in op te bergen. De kosten voor het huren van een kluisje zijn € 5,- De borg bedraagt € 5,-. Je kunt ook een kluisje voor het hele weekend huren. Dit kost € 7,50 en ook daar zit € 5,- borg op. Deze krijg je terug bij het inleveren van de sleutel. Tijdens het evenement kun je naar je kluisje toe.

Camera's

Het meenemen van camera’s is voor iedereen toegestaan. Je mag ook je videocamera meenemen. Het is niet toegestaan professionele apparatuur mee te nemen. Deze zal dan ook worden geweigerd.

Legitimatie

De minimum leeftijd voor Outlands Festival is op vrijdag 6 juli 16 jaar, op zaterdag 7 juli 18 jaar en op ook zondag 8 juli is de minimumleeftijd 18 jaar. Er kan gevraagd worden je te legitimeren. Zorg ervoor dat je een geldig legitimatiebewijs bij je hebt, zodat je geen risico loopt om deze reden geweigerd te worden. Geldige legitimatiebewijzen zijn een rijbewijs, paspoort of een identiteitskaart uit de E.U. Je dient het originele legitimatiebewijs bij je te hebben. Kopietjes of andere documenten worden niet als geldig beschouwd.

Leeftijd

6 juli: Q-music – Leeftijd 16+ (ID verplicht)
7 juli: Outlands Saturday – Leeftijd 18+ (ID verplicht)
8 juli: Outlands Sunday – 18+ (ID verplicht)

Roken

Roken is alleen toegestaan in de openlucht, dus niet in de tent en onder overkappingen.

Contact

Heeft u vragen of opmerkingen over Outlands Festival, neem contact op via info@outlandsfestival.nl

Zero Tolerance

De organisatie conformeert zich aan het lokale beleid van de politie Boxmeer. Dit is ‘zero tolerance’. Pas op wat je meeneemt. Beveiliging zal onder toezicht van politie bij de ingang een veiligheidscontrole uitvoeren. Je wordt dus ook gevisiteerd.

Bekijk alle

ticketprijzen

black-dots

Friday

Regular €5,-
VIP €15,-

Saturday

Regular €22,50
VIP €35,-

Sunday

Regular €22,50
VIP €35,-

Weekend

Regular €37,50
VIP €50,-

Adresgegevens

Soetendaal 5a, 5821 BL Vierlingsbeek

Mail ons

Noteren

6, 7 & 8 juli, Outlands Festival 2018

© 2018 | Outlands Festival