Outlands Festival

THE ENCHANTED FOREST

Betreed op 21, 22 & 23 juni het rijk van mysterie en magie en laat je zintuigen ontwaken op een betoverende plek. Een plek vol verborgen verhalen en fantasierijke mythes, waar elke dag een nieuw muziekhoofdstuk onthult zal worden. Bereid je voor op een onvergetelijke reis door het hart van The Enchanted Forest in magisch Vierlingsbeek. We are back!

Tickets

TICKETSALE

De reguliere kaartverkoop begint op 21 februari om 19:00 uur.

FAQ

FESTIVAL INFO

De 10e editie van Outlands Festival zal plaatsvinden van vrijdag 21 t/m zondag 23 juni 2024.

  • Outlands Friday – Cross-over (voor iedereen wat wils!)
  • Outlands Saturday – (Raw) Hardstyle & (Uptempo) Hardcore
  • Outlands Sunday – Cross-over & Nederlandstalig / feest

Sportpark Soetendaal Vierlingsbeek. Een prachtig en bosrijk sportpark waar Outlands trots op is!

Vanaf 2024 zal er voor alle dagen een minimumleeftijd gelden van 18 jaar.

Outlands Festival heeft de volgende openingstijden:

Vrijdag 21 juni 19:00 – 01:00
Zaterdag 22 juni: 13:00 – 23:30
Zondag 23 juni: 13:00 – 23:00

Er zijn een aantal algemene regels wanneer je ons festival betreedt:

Verboden middelen
Het is verboden om items mee te nemen waarmee je jezelf of anderen kunt verwonden. Bij de ingang wordt strikt gecontroleerd op dergelijke voorwerpen. Uiteraard is het ook ten strengste verboden om wapens en/of drugs mee naar binnen te nemen.

Eten & Drinken
Eigen eten en drinken meenemen naar het festivalterrein is niet toegestaan. Er zijn voldoende eet- en drinkgelegenheden op het terrein, dus je hoeft niets zelf mee te nemen.

Vloeistoffen
Het is niet toegestaan om vloeistoffen zoals deodorant spray, haarlak en spuit zonnebrand mee te brengen naar het festivalterrein. Op het terrein zijn faciliteiten beschikbaar om op te frissen of je haren bij te werken.

Selfie sticks
Vanwege veiligheidsredenen zijn selfie sticks niet toegestaan op het festivalterrein.

Overnachten
Er is geen camping beschikbaar bij het festival, en het is ook niet toegestaan om in de auto op de parkeerplaats te overnachten. We zullen jullie hier binnenkort voorzien van enkele tips waar te overnachten na Outlands Festival.

Professionele foto/videoapparatuur
Het meenemen van professionele foto/videoapparatuur naar het terrein is niet toegestaan. Als je professioneel wilt fotograferen of filmen, dien dan een persaanvraag in via info@outlandsfestival.nl.

EXTRA INFO

Friday Regular  €    12,50
Friday VIP  €    20,00
Saturday Regular  €    35,50
Saturday VIP  €    52,50
Sunday Regular  €    29,50
Sunday VIP  €    47,50
Weekend Regular  €    57,50
Weekend VIP  €    85,00

De reguliere kaartverkoop start op 21 februari om 19:00 uur.

Op vrijdagavond 21 juni speelt Nederland de EK-wedstrijd tegen Frankrijk, vanaf 21.00 uur. Die avond zorgen we voor een aantal schermen op het festivalterrein en ook op het podium zal de wedstrijd op een groot scherm live te volgen zijn. Met een artiest die zowel zijn eigen act draait als de wedstrijd op de voet volgt en muzikaal meespeelt. Dat wordt een bijzondere beleving voor de bezoekers. En na afloop, als Oranje hopelijk de zege op zak heeft, wordt er nog twee uur lang vol gas gegeven!

Gedurende het festival wordt er afgerekend met behulp van munten. Deze kun je verkrijgen bij de kassa’s die je vindt bij de ingang van het terrein. Bij de muntenkassa is betaling mogelijk zowel met contant geld als met pin.

Wil jij een interview? Of wil je graag komen filmen of fotograferen op Outlands Festival 2024? Neem dan contact op via info@outlandsfestival.nl.

Festivaladres:
Outlands Festival
Soetendaal 5a
5821 BL Vierlingsbeek

Sportpark Soetendaal is perfect te bereiken met zowel het OV als eigen vervoer. Hier vind je hoe je Outlands Festival kan bereiken.

Openbaar Vervoer:
De ingang van Outlands Festival ligt tegenover het treinstation van Vierlingsbeek. Outlands is dus perfect met de bus of trein te bereiken. Vind via 9292.nl de meest actuele informatie om Outlands Festival met het OV te bereiken. Wist je dat je tegenwoordig supermakkelijk in- en uit kan checken met de bankpas of betaalkaart?

Auto
Outlands Festival is ook per auto makkelijk te bereiken. Volg op de A73 afslag Vierlingsbeek en sla vervolgens af richting Vierlingsbeek. Vanaf daar zullen borden je naar de parkeerplaats van Outlands wijzen. Parkeren is gratis.

Fiets
Voor de ingang van Outlands Festival is voldoende fiets parkeergelegenheid.

Bus
Organiseer je een busreis, dan kan de bus dicht bij de ingang van het festival geparkeerd worden. Volg hiervoor de route P-bus. Parkeren kan naast het station van Vierlingsbeek.

Heb jij nog een vraag over iets dat er niet tussen staat?

Stuur een mail naar info@outlandsfestival.nl. Of stuur ons een berichtje op Facebook of Instagram.

Nieuwsbrief

SCHRIJF JE NU IN!

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief en wordt op de hoogte gehouden van het laatste Outlands nieuws!

Fill out this field
Please enter a valid email address.

Aftermovies

PREVIOUS EDITIONS